Lån uten sikkerhet til bryllupet

Et bryllup er for mange den største og viktigste feiringen i deres liv. Og de fleste ønsker at dagen og feiringen skal være perfekt. Dersom sparepengene ikke strekker til så du kan få drømmebryllupet, kan et lån uten sikkerhet være en mulighet for deg. Et forbrukslån vil du kunne bruke til det du måtte ønske siden banken ikke spør hva pengene skal brukes til. Du vil derfor ha muligheten til å bruke dem på bryllupsfeiring.

Hvordan finner du det beste lånet uten sikkerhet

De lånene du kan få uten sikkerhet er fleksible lån. Det er mange tilbydere, og du finner de ved å søke på nettet. Flere banker har spesialisert seg på forbrukslån, og kan tilby deg renter som ligger så lavt som under 10 prosent. Bankene vil alltid undersøke hvilken risiko det vil være å låne deg penger, og rentesatsene vil derfor bli satt individuelt. Trenger du hjelp til å finne det rette lånet, kan det være smart å kontakte en lånemegler. Ønsker du å benytte deg av en lånemegler, vil han sende inn en søknad for deg. Du kan få flere uforpliktende tilbud tilbake. For å finne det lånet som passer deg best, vil det lønne seg å sammenligne disse tilbudene før du bestemmer deg.

Fordelene ved å bruke forbrukslån til bryllupsfeiringen

Finner du ut at du ikke har klart å spare nok penger til å dekke hele bryllupsfeiringen du ønsker, kan et lån uten sikkerhet være løsningen. Fordelene ved et slikt lån er flere;

  • beløpene du kan låne er fra kroner 1 000 til 600 000
  • lånesøknader besvares som oftest innen 2 dager
  • du kan selv bestemme antall år du ønsker nedbetalingstiden skal være
  • enkelte banker vil kunne gi deg opp til 15 års nedbetalingstid

Skulle du få innvilget et lån, kan du få akkurat det drømmebryllupet du ønsker deg.

Ulempene ved lån uten sikkerhet til å dekke bryllupsfeiringen

Noen av bankene vil kunne gi deg tilbud der både gebyrer og renter er høye, men ikke alle gjør det. Dersom banken ser på det som en lav risiko å låne deg penger, vil du likevel ha muligheten til å få forholdsvis lav rente.

Oppsummering

Har du lenge spart penger, men ser at det ikke vil dekke hele bryllupsfeiringen din? Da vil det være mulig for deg å søke om et forbrukslån. Normalt sett vil du få svar på søknaden din i løpet av 1-2 dager, og du får pengene du trenger til bryllupet. Velg det lånet du ser passer deg best, og du vil få akkurat det drømmebryllupet du ønsker deg.